Over ons

Wie we zijn? In het kort zijn we gedreven vakmensen. Iets uitgebreider omschreven, vormen we een ervaren team van logistieke professionals. Samen zetten we ons dagelijks in om u te ondersteunen in uw logistieke vraagstukken.

Verder lezen

Ons verhaal

Het fundament voor BTC Logistiek B.V. is gelegd toen Everhart en Willem hun kennis en ervaringen samenbrachten in één onderneming. Ze combineerden hun wortels in de logistieke sector met een enorme drive om te groeien. Dat bleek een goud recept. Samen hebben ze BTC Logistiek B.V. laten opbloeien tot een organisatie met dagelijks ruim 35 vrachtwagens onderweg.

Waar staan we vandaag de dag?

Tien auto’s op de weg, werden er al gauw 35. Een vervoer van honderd zeecontainers per week, werd al gauw een vervoer van 300 zeecontainers per week. Wegtransport, werd al gauw uitgebreid met transport per spoor of via het water. En een gedreven duo, werd al gauw een team van ervaren professionals. Dagelijks zetten zij zich in voor hoogstaande maar laagdrempelige dienstverlening, aangevuld met een flinke dosis warmte en humor.
Team BTC

Meer dan 35 wagens op de weg

Ruim 95% van de zeecontainers vervoeren we met onze eigen vrachtwagens en vaste charters.

Wekelijks meer dan 300 zeecontainers onderweg

We halen ze op in Rotterdam, Antwerpen of andere Europese havens en vervoeren ze door heel Europa.

Meer dan alleen vervoerder

Onze kennis en expertise stellen ons in staat om mee te denken, flexibel te zijn en een simpele oplossing te bedenken voor een complex probleem. BTC Logistiek B.V. ontzorgt.

Team BTC

Hier zijn we dan. De vakmensen bij elkaar. Dagelijks stellen wij ons in dienst van uw logistieke vraagstuk. We zijn graag daadkrachtig, laagdrempelig maar vooral ook sociaal. Of je bij ons komt voor een paar extra ogen ter controle, een verfrissende blik op een logistiek vraagstuk of ieder andere algemene vraag. We kijken er naar uit om van je te horen.

Everhart Nijhoff

Eigenaar / Directeur

Willem van Mourik

Eigenaar / Directeur

Wilco van den Bosch

Hoofdplanner

René van der Sterren

Order Entry

Evertjan Bogerd

Logistiek Planner

Gera Heikoop

Administratie

Marcel Laponder

Backoffice

Stef Daemen

Project & Intermodaal

Website ontwikkeld door