Warehouse Zaltbommel

Heeft u goederen die via cross-docking naar verre bestemmingen worden verzonden of een zending die zeewaardig vast gezet moet worden, wij bieden deze diensten aan vanuit ons eigen warehouse in Zaltbommel. Zowel het voortransport naar ons warehouse als het natransport organiseren wij tegen marktconforme prijzen. Daarom onze slogan: More than just a carrier!

Verder lezen

Warehouse

Vanuit ons warehouse kunnen wij uw goederen cross-docken, opslaan en ompakken. Cross-docken is vaak de beste oplossing voor de verdere bestemmingen binnen Europa. Het hele traject kunnen wij voor u verzorgen onder één dak in Zaltbommel tegen concurrerende tarieven. Tijdelijk opslag nodig? Geen probleem, met ons 500m2 warehouse kunnen wij u vast weer op weg helpen, en anders hebben wij directe partners waar wij meer dan 500m2 opslag kunnen organiseren tegen scherpe tarieven. Uiteraard werken wij met een WMS-systeem (Warehouse management system) om de inslag en uitslag goed te registreren en te monitoren.

Secure and lashing

Secure and Lashing valt ook binnen onze expertise. Goederen met een gewicht tot 10 ton kunnen wij handelen in onze loods, en zetten wij zeewaardig vast met de hoogst mogelijke zorg en veiligheid. De goederen eerst laden of inleveren met speciaal transport valt ook binnen onze mogelijkheden

Meer dan 35 wagens op de weg

Ruim 95% van de zeecontainers vervoeren we met onze eigen vrachtwagens en vaste charters.

Wekelijks meer dan 300 zeecontainers onderweg

We halen ze op in Rotterdam, Antwerpen of andere Europese havens en vervoeren ze door heel Europa.

Meer dan alleen vervoerder

Onze kennis en expertise stellen ons in staat om mee te denken, flexibel te zijn en een simpele oplossing te bedenken voor een complex probleem. BTC Logistiek B.V. ontzorgt.

Website ontwikkeld door