Dienstverlening

BTC Logistiek B.V. gelooft in totaaloplossingen. Onze dienstverlening valt dan ook uiteen in wegtransport, barge en rail. Daarmee vinden we samen de gouden combinatie voor het vervoer van uw zeecontainer.

Verder lezen

Het vervoer van uw zeecontainer

Bij BTC Logistiek B.V. mengt een passie voor logistiek zich met jarenlange ervaring en een flinke dosis kennis. Ontstaan vanuit een voorliefde voor vrachtwagens en het chauffeursvak. Uitgegroeid tot logistiek dienstverlener met mogelijkheden op wegtransport, barge en rail binnen de Europese grenzen.

Wegtransport

De passie voor logistiek is allemaal ontstaan op de weg. Everhart en Willem begonnen ooit zelf in de vrachtwagen. Duizenden kilometers hebben ze afgelegd in de vrachtwagen, waarmee ze samen ruim 40 jaar aan ervaring hebben opgebouwd. Zeg je BTC Logistiek B.V., dan zeg je dus trucking. Nu, jaren later, gebruiken ze die ervaring om samen met het hele team uw transport tot in de puntjes te regelen.

Barge en Rail

BTC Logistiek B.V. heeft zich over de jaren ontwikkeld tot meer dan alleen wegvervoerder. Door de kennis en expertise op het gebied van barge en rail in huis te halen, heeft de dienstverlening op de weg zich uitgebreid met mogelijkheden op het water en spoor. Daarmee is BTC Logistiek B.V. nu dé logistiek partner voor het vervoer van zeecontainers.

Warehouse

Heeft u goederen die via cross-docking naar verre bestemmingen worden verzonden of een zending die zeewaardig vast gezet moet worden, wij bieden deze diensten aan vanuit ons eigen warehouse in Zaltbommel. Zowel het voortransport naar ons warehouse als het natransport organiseren wij tegen marktconforme prijzen. Daarom onze slogan: More than just a carrier
Ik wil een transport inplannen

Een simpele oplossing voor een complex vraagstuk

Door de drive om te blijven ontdekken, heeft het team van BTC Logistiek B.V. over de jaren veel gezien, gehoord en meegemaakt. De logistieke wereld is altijd in beweging en brengt daardoor iedere dag nieuwe uitdagingen met zich mee. BTC Logistiek B.V. gaat deze uitdagingen met én voor u aan, gewapend met jarenlange kennis en ervaring. Dat stelt ze in staat om vaak een simpele oplossing te bedenken voor complexe vraagstukken.
Contact opnemen

Onze werkwijze

De wereld van de logistiek mag dan altijd in beweging zijn, onze werkwijze blijft gelijk. Het biedt houvast en een basis om op te kunnen vertrouwen.

1. Transport aanvragen

Weet u wat u nodig heeft? Dan vraagt u uw transport eenvoudig aan via mail, telefoon of website. Toch liever eerst sparren over de mogelijkheden? Dan staan we u graag te woord om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden.

2. Transport plannen

Als we samen tot een overeenstemming gekomen zijn, is het tijd om het transport voor u in te plannen. U stuurt uw order door. Wij controleren deze en zoeken hierbij naar de ultieme planning om uw zeecontainer op tijd op plaats van bestemming af te leveren.

3. Logistieke afhandeling

Op de afgesproken datum en tijd staan wij klaar voor de uitvoering van uw opdracht. Daar waar nodig geven we real time informatie en grijpen we in als we problemen voorzien. Op die manier waarborgen we de planning en leiden we alles in goede banen.

4. Documentatie doorsturen

Na de logistieke afhandeling pakken we graag direct door. We zorgen ervoor dat alle documenten in orde zijn, zodat deze direct uw kant op kunnen komen.

Clearfreight BV
Clearfreight BV

“Een samenwerking van twee kanten en op basis van vertrouwen. Samen vinden we altijd de best passende oplossing voor ons vraagstuk.  ”

Een greep uit onze opdrachtgevers:
Website ontwikkeld door